Chakre si Meridiane – curs de YIN Yoga pentru incepatori

Din 3 martie 2016 la Anahata Wellness Center incepem un nou curs de teorie si practica Yin Yoga.

Cursul se adreseaza atat persoanelor care nu au practicat niciodata yoga, cat si celor care isi doresc sa cunoasca si o perspectiva diferita, complementara abordarilor yang, cel mai des intalnite in special in lumea vestica.

 

YIN Yoga este o practica ce imbunatateste considerabil flexibilitatea, echilibreaza energetic, pregateste corpul si mintea pentru practica meditatiei.

 

 

Posturile sunt mentinute static timp de cateva minute fiecare, la fel ca si in cazul sistemului Hatha Yoga, favorizand astfel practica meditatiilor prelungite. Acest stil de yoga imbunatateste rapid flexibilitatea articulatiilor, a coloanei vertebrale, reducand durerile datorate statului indelungat la birou.

In acelasi timp imbunatateste circulatia energiei pe meridianele energetice de acupunctura, posturile practicate presand diverse puncte sau zone corespunzatoare acestor meridiane. Clasele de Yin Yoga imbunatatesc nivelul energetic rapid, destind si relaxeaza.

 

 

Cursul se desfasoara pe durata a 10 sedinte, cu frecventa saptamanala si durata de 90 minte/clasa.

 

Fiecare clasa este structurata in doua parti: expunerea teoretica si practica

Cum se desfasoara o clasa:

·      la fiecare sedinta sunt expuse notiunile teoretice,

·      sesiuni de practica in care se lucreaza cu precadere fie pentru mobilizarea anumitor zone ale corpului (coloana vertebrala, articulatia umerilor, articulatia soldurilor), fie pentru activarea si echilibrarea energetica a anumitor perechi de meridiane.

·      la finalul cursului, participantii vor detine notiunile minime necesare pentru a putea construi secvente de practica in functie de propriile nevoi.

 

 

Sunt tratate notiuni de baza din:

 

  • filozofia daoista
  • anatomie
  • Medicina Traditional Chineza
  • Chakre
  • Meridiane energetice

 

Clasele se vor desfasura joia, de la 19:00 la 20:30.

Cost: 45 lei/sedinta. Total curs 10 sedinte / 450 lei


Cursul este sustinut de Corina Ionescu (Doka), trainer hatha yoga, acreditat de Yoga Alliance International, trainer YIN yoga si trainer international de bodyART.

Perioada de desfasurare:
3 martie 2016 – 5 mai 2016

 

Inscrieri si informatii suplimentare la iulia@anahatacenter.ro si 0734.323.369

Abonare Newsletter

Urmatoarele cursuri

Copyright 2018 © anahatacenter.ro