In pasi de dans pe covorasul de yoga

La mijloc de saptamana ne lasam purtati de acorduri in lumea yoga. Ne lasam purtati de muzica si yoga in lumea imaginatiei, a pasiunilor si a creativitatii.

Imbinam traditiile si secolele, principiile si visele intr-o practica de yoga condusa de puterea creatoare. Ne lasam sa fim liberi, sa cream, prin asane, respiratie, meditatie si muzica, secvente care pe langa beneficiile deja stiute ale unei practici de yoga, ne vor ajuta sa ne redescoprim pasiunile si visele, ne vor dezvolta imaginatia si creativitatea. Lasam muzica sa ne conduca pe un drum al descoperirilor, presarat cu magie si nou, cu vechi si intelepciune, cu pace si echilibru. Studiile din ultimii ani  au aratat ca muzica are efecte uimitoare asupra activitatii creierului, scade nivelul anxietatii, stimuleaza ariile corticale responsabile cu miscarea, atentia, memoria si activitatile de planning.  

Asadar va invităm in pasi de dans pe covorasul de yoga. Va invitam sa redescoperim muzica si ritmul vietii, acelea care ne fac ca in fiecare zi sa dansam si sa visam.

Clasele vor avea loc, in ritm dansant, din doua in doua saptamani, miercuri la ora 19:00.

 Vom pasi pe ritmuri de Jazz si Muzica Clasica, pian si saxofon, vioara si contrabass si multe altele care ne vor stimula creativitatea si imaginatia.


 Miercurea, la 2 saptamani,   orele 19:00 – 20:30

Pentru programul detaliat va rugam sa consultati Calendarul, AICI

Instructor: Adela

Clasa deschisa tuturor, cost clasa 35 lei

 Va rugam sa confirmati participarea si sa aveti tinuta lejera/sport.

 

Abonare Newsletter

Urmatoarele cursuri

Copyright 2018 © anahatacenter.ro