Prima oara la yoga?

Bine ai venit! Pentru ca dorim ca experienta ta la Anahata Wellness Center sa se ridice la nivelul asteptarilor iti prezentam cateva informatii utile.

 
  
Descrierile detaliate ale claselor desfasurate le gasesti detaliate pe site.

Clasele saptamanale sunt de nivel open (daca nu, acest lucru este mentionat in descrierea clasei), ceea ce inseamna ca nu conteaza daca esti practicant sau ai ajuns prima oara pe salteluta. Ne orientam in functie de nivelul clasei si abordam un ritm cu care toata lumea sa se simta confortabil. Cu toate acestea ,unele clase sunt mai solicitante decat altele asadar te rugam sa ne contactezi daca ai nevoie de informatii suplimentare.

Pentru participarea la clase nu ai nevoie decat de curiozitate si inima deschisa alaturi de o tinuta sport, ce iti ofera libertate de miscare. Practicam desculti, deci nu ai nevoie de incaltari. Pentru frigurosi, recomandam o pereche de sosete. Avem vestiar unde te poti schimba si lasa lucrurile.

Punem la dispozitie salteluta si accesoriile necesare pentru practica. Daca detii salteluta de yoga, o poti aduce si folosi , cum te simti mai comod.

Obiceiurile Casei

Anahata Wellness Center este un spatiu ce te indeamna sa fii in armonie cu tine si cu ceilalti, de aceea te invitam sa:


*    sa iti rezervi locul la clasa prin intermediul Calendarului de AICI, prin email sau telefon. 

*    ajungi la clase cu 5 minute mai devreme pentru a avea timp sa te schimbi si sa intri in atmosfera

*     sa  iti lasi incaltamintea de strada la intrare

*    vorbesti atat de incet incat sa nu ii deranjezi pe ceilalti si sa iti pui telefonul pe silentios

*    lasi salteluta atat de curata la sfarsitul clasei, cum ti-ai dori sa o gasesti data viitoare. Avem solutii speciale cu care o poti igieniza dupa fiecare clasa

*     promitem sa cream o experienta frumoasa, insa te rugam sa iti asumi raspunderea pentru sanatatea ta participand la clasa si sa ne anunti inainte de participare despre eventuale probleme de sanatate.

 

Iti multumim si te asteptam cu drag  :)Abonare Newsletter

Urmatoarele cursuri

Copyright 2018 © anahatacenter.ro