Vinyasa Flow Yoga

În timpul întâlnirilor vom îmbina meditația, relaxarea și asanele într-o manieră dinamică. 


Respiram constient in timpul posturilor corporale intr-un ritm dinamic si directionam energia in diferite zone ale corpului.
Principiile Hatha Yoga și Iyenger Yoga vor prinde viață într-o clasă de Vinyasa Flow. Vă aștept să dăm strălucire culorilor din viața noastră!

Efectele benefice se simt atat la nivel fizic ( tonifierea musculaturii, cresterea flexibilitatii si energizare), cat si la nivel mental (calmarea sistemului nervos, eliminarea blocajelor si relaxarea mintii)

Yoga: între stil de viață și principii de adăugat vieții

Fiecare are propriul mecanism de filtrare a realității și propria modalitate de integrare a evenimentelor exterioare în propria viață. Cred că toți avem ca scop atingerea unui punct de echilibru. Pentru mine, yoga este un sistem de filtrare și integrare a realității. Poate fi mai mult legată de spiritualitate sau pur și simplu de conexiunea dintre minte și corp.

Backgroundul în Psihologie m-a ajutat în dezvoltarea unui sistem propriu de înțelegere a vieții, cu granițe flexibile. În momentul în care am descoperit yoga, am decis că este un lucru care îmi doresc să se întâmple cu regularitate în viața mea. Am descoperit importanța câștigării controlului asupra corpului, pacea și liniștea interioară din timpul practicii și pauza de la viața cotidiană.
Trăim într-o lume nebună, alertă, magică și colorată, care uneori pare că ne acaparează și ne pierdem esența, uităm cine suntem și tânjim după o pauză. Viața este un lung șir de experiențe prin care evoluăm, ne dezvoltăm personalitățile și învățăm să fim mai eficienți. Consider că prin această evoluție avem o datorie implicită de a fi fericiți. Pentru mine fericirea este caracterizată de echilibru și de multă pozitivitate. Energia din timpul practicii de yoga vine și se așează fix în locul unde se clădește echilibrul. Energia oamenilor din timpul practicii creează un spațiu hrănitor în care fiecare, individual, explorează și lucrează în direcția în care are cea mai mare nevoie.

Călătoria în India a fost mai mult decât un drum - o adevărată călătorie spirituală plină de experiențe de creștere și maturizare. În urma acestei călătorii m-am întors acasă profesor de yoga. Am urmat cursurile Himalayan Yoga Academy, 240 de ore acreditate Yoga Alliance.


Luni, ora 19:30 - 21:00. Vinyasa Flow yoga
Facilitator: Adela. (Clasa deschisa tuturor. Cost clasa: 35 lei)

Va invitam sa veniti cu tinută lejera/sport.

Va rog sa confirmati participarea, intrucat clasele se vor sustine pentru un numar de maxim 15 minim 8 participanti.

Abonare Newsletter

Urmatoarele cursuri

Copyright 2018 © anahatacenter.ro